Viva La Bam

Bam Margera: HATA eller ÄLSKA XD

Jag älskar honom, helt underbar och grymt porrig *grrrrrrrr*

 





Bam Margera (född som Brandon Cole Margera den 28 september 1979 i West Chester, Pennsylvania) är en amerikansk skateboardåkare, skådespelare och programledare känd från bland annat TV-programmet

JackassViva La Bam samt hans egna shower och Bam's Unholy Union.


Han föddes och växte upp i West Chester, Pennsylvania utanför Philadelphia. Han började som tonåring att spela in små kort filmer där han och hans kompisar gör stunts, åker skateboard och retas med andra människor (ungefär som Jackass). CKY står för Camp Kill Yourself och är även namnet på hans bror Jess Margeras rockband. Mtv fick tag i dehär små filmerna. De gillade konceptet och började sända CKY på sin kanal. Efter CKY så blev ett pogramet Jackass till, under ledning av Johnny Knoxville, där Bam också medverkar tillsammans med sina kompisar. I Margeras sällskap ingår Ryan Dunn, Brandon Dicamillo, Rake Yohn, Raab Himself, Brandon Novak, hans föräldrar Phillip och April, och hans farbror Vincent Margera ("Don Vito")


Margera har regisserat och spelat i filmen Haggard. Filmen är baserad på en sann berättelse om Ryan Dunns före detta flickvän. Han håller även på med en uppföljare vid namn "Minghags" och han skulle även göra en film vid namn "The Dream Seller", som handlar om skejtaren Brandon Novak och hans drogproblem men förlaget som köpte filmen ändrade manuset så det blev inte av. Margera är också känd som en skicklig skateboardåkare och han är sponsrad av bland annat Adio och är med i skatingteamet Element. Bam Margera är också god vän med skateboardproffset Tony Hawk, och även Ville Valo som sjunger i det finska rockbandet HIM. Han är också en av huvudpersonerna i skatingspelet Tony Hawks pro skater. Bam förlovade sig 2005 med barndomsvännen Melissa "Missy" Rothstein. De gifte sig 3 februari 2007 i Philadelphia, Pennsylvania. Bam Margeras favoritlåt är HIM - Sigillum Diaboli han har även gjort en tatuering med låtens namn på sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vill du ha din blogg designad?
 

Trackback
RSS 2.0